Villa for sale

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 7173200
Immoweb code : 7173200

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
1678 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Op te frissen villa in Koningshooikt te koop.

Deze charmante villa bevindt zich op een ruim, open perceel. Achteraan grenst men aan agrarisch gebied zodat de rust en groen uitzicht gegarandeerd zijn.
De woning is steeds zeer goed onderhouden geweest en kan mits opfrissingswerken tot een zeer lichte en open villa getransformeerd worden.
De verwarming bestaat reeds uit een recente aardgasinstallatie en de berging aan de keuken werd reeds gerenoveerd.
Na afkaveling van linkse tuinzone bedraagt oppervlakte 1678 m² met een aangename straatbreedte van 38m.

Indeling van de woning: Men komt binnen in de ruime, open inkomhal met vide (lichtinval raam eerste verdieping ook) en het gastentoilet. Vervolgens komt men aan de leefruimte met aansluitend de eethoek.
Via 2 dubbele ramen heeft u een zeer leuke connectie met de tuin. In deze leefruimte vindt men tevens de kachel terug. Verder komt men in de keuken met tweede eetplaats (van hieruit ook toegang tot de tuin). Hier kan men mits het verwijderen van de muur een extra grote ruimte, gekoppeld aan de living/eetplaats creëren. Naast de keuken vindt men de vernieuwde berging met douche en toegang tot de tuin terug. Als laatste komt men de inpandige garage met technieken tegen.

Eerste verdieping: 3 slaapkamers, ruime overloop, bergruimte en de badkamer. Overal parketvloer aanwezig. Via een valtrapje kan men de zolder bereiken.

Woning met zeer veel poten

Get in touch