Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

  Flat/Studio  en location de vacances
Residentie Astrid  Toplocatie in Bredene - Bredene  (n° 6454325)

Publié le : > 6 mois
Vues : 2.285
Sauvegardes : 6
 
 • Residentie Astrid
 • Toplocatie in Bredene
 • de 28 à 60 €
  la nuitée
 • De 1 à 3 personnes
 • 1 chambre
 • surface habitable de 29 m²
 • Imprimer
 • Situation / Itinéraire
 • Calendrier
 • Informer un ami
 • Signaler une anomalie

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction française
Studio gelegen op toplocatie aan zee, dicht bij centrum, dicht bij horeca, vlakbij de tramhalte die de hele Belgische kust bedient, wasserette in het gebouw. Op de centraal gelegen residentie is er directe toegang tot strand en duinen via voetgangersbrug.Bredene is landelijk en zeer geschikt voor natuurliefhebbers.Nette studio, daarom verkiezen wij geen huisdieren en geen rokers. Studio is geschikt voor langer verblijf, aangezien alle comfort aanwezig is. In de keuken is er koelkast met klein diepvriesvak aanwezig, elektr. kookpl., magnetron + grill, waterkoker, broodrooster, koffiezetmachine, mixer, veel keukengerei. Groot flatscreen 102cm met decoder en wifi,Badkamer met douche, lavabo en wc.Nieuw kwalitatief zetelbed met pocketveren
Plus d'informations...
matras, stofzuiger en kuisgerief aanwezig.Studio is energiezuinig sinds 2014 (nieuw raam en voorgevel is volledig geïsoleerd).De zon is ook belangrijk, 's morgens zie je de zon bij het ontwaken.Je kunt zalig ontbijten op het zonnige terras. Open zicht. Lakens + handdoeken = 21 euro per verblijf. Eindschoonmaak : 20€. Vanaf 1 oktober zal de elektriciteit in rekening gebracht worden volgens verbruik dit om ecologische redenen, en ook wegens lage huurprijs. In de studio is toeristische informatie aanwezig en ook veiligheidsvoorzieningen : brandblusapparaat, EHBO-doos, rookmelder. WEEKEND BEGINT OP VRIJDAG OM 14U TOT ZONDAG 17u. MIDWEEK VAN ZONDAG 19U TOT VRIJDAG 12U. WEEK VAN VRIJDAG 14U TOT VRIJDAG 17U.+ ANDERE OPTIES mogelijk.


Description générale

Nom de la résidence / de l'immeuble : Residentie Astrid

Quartier ou lieu-dit : Toplocatie in Bredene

Année de construction : 1985

Nombre de façades : 4

Etage du bien : 6

Télédistribution

Parlophone

Concierge

Parkings extérieurs : 1

Terrasse : 7 m²

Inscrit chez tourisme Flandre  :  Non

Permis tourisme Flandre  :  Non

Bord de mer/lac

Vue sur mer

Dans la verdure

Description intérieure

Cuisine : équipée

Salles de bains : 1

Salles de douches : 1

Toilettes : 1

Ascenseur

Frigo

Congélateur

Micro-ondes

Connexion internet

Description du terrain / jardin

Aucune information disponible

Prestations énergétiques et attestations

Informations détaillées


Aspects financiers et durées

Dégressivité si plusieurs semaines

Caution-garantie locative : 100 €

Acompte en % du 'loyer' : 25 %

Frais de dossier : 0 €

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction française

Charges non comprises :

Standplaats in het privédomein is 5€ per dag van april/august, 3€ andere maanden.Lakenpakket (bed is opgemaakt) + vaat- en handdoeken beschikbaar aan 21€ per verblijf (niet verplicht). Schoonmaakkosten 20€ per verblijf. Van 1 oktober 2016 tot 27 mei 2017: electriciteit en water niet inbegrepen, andere periodes water en electriciteit inbegrepen bij normaal gebruik. Bij aankomst worden de tellers opgeschreven, waterverbruik : 7,5€/ m3, electriciteit dag : 0.30€/kWh, nacht : 0.20€/kWh.

Voir le calendrier et prix

Activités disponibles & environs

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction française

In de buurt te bezoeken : Bredene ligt tussen Oostende en De Haan.Gratis overzetboot vanuit Bredene naar Oostende,Fort van Napoleon in Oostende.Brugge ligt op 24 km. Alle kuststeden zijn met de tram te bereiken. Paradijs voor fietsers (2 fietsen beschikbaar). Voor wandelaars en joggers zijn er routes die vertrekken aan het appartementsgebouw. Mooie wandelroutes in de duinen. Bredene is een van de enige badplaatsen die omgeven is door de duinen, de natuur is er bewaard gebleven, vanop de zee kijk je op duinen. Dit geeft extra rust. Markt met streekproducten op dinsdag op 50m van Residentie.Toeristisch bureau op 300m, bibliotheek op 1 km, Sunparks De Haan op 5 km.Zeilen en surfen op 300 m in Twinsclub. Naaktstrand op 300 m.

Contacter le propriétaire

Ref. Immoweb : 6454325

Les présentes informations sont données à titre indicatif, sous toutes réserves et sauf vente ou location entre-temps.

En consultant la présente annonce, vous marquez votre accord aux   conditions d'utilisation du site Immoweb