Immo Van Mol  (9 biens actifs )
Dernière mise à jour : 20/10/16

agence immobilière Immo Van Mol - 9300 Aalst - logo

Agréé IPI n°  502022

 
   
Vente
 
Location
   

Information   de  Immo Van Mol

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

IMMO VAN MOL partner van STRUCTURA

Sinds 1977 is IMMO VAN MOL een vaste waarde in de vastgoedwereld in de regio Aalst en omgeving. Immo VAN MOL staat dan ook garant voor kwaliteit en service met een persoonlijke aanpak. Dankzij deze troeven kunnen verkopers, verhuurders, kopers en huurders ons werk enorm appreciëren en is ons klantenbestand in de afgelopen jaren dan ook exponentieel gegroeid.

Innoveren en investeren zijn de sleutelwoorden binnen ons kantoor. Om ons kantoor meer kracht bij te zetten binnen een ruimere regio is IMMO VAN MOL partner geworden van STUCTURA, één van de meest toonaangevende vastgoedkantoren in de Vlaamse-Rand.
Samen hebben onze beide kantoren meer dan 62 jaren ervaring in de sector. Het wordt binnen onze vastgoedsector een must om niet alleen het lokale cliënteel uit Aalst te bereiken maar in een ruimere regio publiciteit te maken en kopers aan te spreken.

Deze investeringen en innovaties worden gedaan enkel en alleen om uw woonwensen nog beter te kunnen behartigen en uw vastgoed nog beter te kunnen aanbieden.

Onze ervaring en kennis van de residentiële vastgoedmarkt staat borg voor een kwalitatieve service en ons team van meer dan 10 personen staat volledig ter uwer beschikking.

Immo VAN MOL partner van STRUCTURA heeft verstand van huizen en gevoel voor mensen.


 

Horaire d'ouverture


Mardi :  09:00 -  12:00 *
Jeudi :  09:00 -  12:00 *
* Uniquement sur rendez-vous

L'offre immobilière de  Immo Van Mol

  Vente Location
Maisons 6  
Appartements 2 1

Les 5 derniers biens placés récemment par Immo Van Mol


new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques