Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies.

OK - En lire plus

Vastgoed Meetjesland  (16 biens actifs )
Dernière mise à jour : 21/04/17

agence immobilière Vastgoed Meetjesland - 9991 Adegem - logo

Agréé IPI n°  504000

 
   
Vente
 
Location
   

logo--certified-partner

Cette agence fait partie des partenaires certifiés d’Immoweb

Depuis plus de 20 ans, Immoweb propose la plus grande offre d’annonces immobilières en Belgique. Les agents immobiliers jouent un rôle important dans la richesse et la qualité du catalogue de biens disponibles. Pour obtenir le titre de CERTIFIED PARTNER, chaque agence doit répondre à des conditions spécifiques, garantissant leur professionnalisme et la qualité de leurs annonces.


Information   de  Vastgoed Meetjesland

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction

U bent op zoek naar een eigendom?
Op zoek naar een huis, appartement of project, U bent op de juiste site.
Kijk zeker naar ons aanbod te koop.
Geef uw gegevens in op de contact pagina en van zodra we een eigendom in portefeuille hebben die aan uw wensen voldoet contacteren wij u binnen de 24u.

U wenst uw eigendom te verkopen?
Een huis verkopen is geen spel maar een uitdaging. Met de voortdurende wijziging in de wetgeving en reglementering is dit geen eenvoudige zaak meer.
Het bepalen van de prijs, de wijze waarop er publiciteit gevoerd kan worden, het accentueren van de positieve elementen van een eigendom, het uitkijken naar opportuniteiten, …
Dit zijn allemaal zaken waar een professioneel vastgoedmakelaar u kan bijstaan en op die manier een meerwaarde te creëren voor uw eigendom.
Dit alles in combinatie met een manier van werken waar persoonlijke service en professionaliteit hoog in het vaandel staan zorgt ervoor dat uw vastgoedtransactie op een correcte en financieel interessante wijze afgehandeld wordt.


 

L'offre immobilière de  Vastgoed Meetjesland

  Vente Location
Maisons 10  
Appartements   1
Terrains 5  

Les 5 derniers biens placés récemment par Vastgoed Meetjesland
new
Nouveau bien ayant - de 15 jours calendrier
update
Prix modifié depuis - de 15 jours calendrier
Ventes publiques