Een artikel zoeken in onze "Decoratie"-rubrieken


In de kijker

Geleide bezoeken

Jouw interieur in Actief Wonen?

Geregeld horen we van onze lezers de opmerking dat ze in Actief Wonen één iets missen: een reportage of rubriek 'Binnenkijken bij lezers'. Wij vinden het een prima idee om jullie het blad binnen te smokkelen, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig.


In de kijker

Onze adressen

Budget : 6 x citytrip

Op citytrip? Overnacht dan eens in een jeugdherberg met de allures van een boetiekhotel! De bekende gezelligheid en lage prijzen gaan er samen met extra creativiteit en kwaliteit. Een selectie!


Dossiers

Tips

Babykamer inrichten, wat heb je nodig?

Speelgoed, opbergdozen, ledikant, nachtlamp, sofa … voor de babykamer heb je heel veel spullen nodig. Wat precies allemaal ontdek je in dit dossier. Inclusief een grote lijst van leuke winkels.

Tips

Soepele vloerbedekking

Vast tapijt, linoleum, kurk, vinyl, kokos, sisal... Welke vloerbekleding kies je? En hoe beslis je wat het beste is in een bepaalde ruimte? Op het eerste gezicht lijken alle zachte vloerbedekkingen op elkaar. Toch hebben ze elk hun specifieke kenmerken. 

Goed om weten

Werken met recuperatiematerialen

Oude materialen dateren soms van enkele eeuwen terug en hebben dan ook een unieke uitstraling. Het is echter niet altijd evident om ze terug in goede staat te brengen of te houden. Hoe ga je op een veilige manier te werk? Tips, handige trucs en goede raad. Tips & ideeën

Actualiteit

Geen geld, wel stijl!

Wat heb je tegenwoordig nog voor 50 euro? Heel wat, zo blijkt uit de uitdaging die onze styliste aanging. Met een minimaal budget creëerde ze telkens een andere sfeer, van vintage tot etnisch.

Tips

Kerstversiering: trends en ideeën

Op zoek naar inspiratie voor de feesten? De redactie van Actief Wonen zet enkele ideeën en trends op een rij. Er is voor elk wat wils wat: van uitbundig glamoureus tot discreet chic.

Tips

Zes budgettips voor je balkon

Niet veel plaats buiten? Geen probleem, met enkele kleine, budgetvriendelijke ingrepen geef je ook je balkon of miniterras snel een zomerse uitstraling.