Appartement te koop

2 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 5462177
Immoweb code : 5462177

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Mooi gelijkvloers appartement met terras

Bekijk de VIDEO van Residentie Victoria op www.SWEVERS.be

De totaal bewoonbare oppervlakte is 149,06m². Dit appartement heeft als indeling: een inkomhal met gastentoilet en badkamer met douche en ligbad. De nachthal biedt toegang tot de 2 slaapkamers. De grote woonruimte (37,79m²) heeft een prachtig terras (40,60m²) met uitzicht op de tuin. Daarnaast is er een mooie open leefkeuken met aparte berging.

EXCLUSIEF EN LUXUEUS WONEN IN HOUTHALEN-OOST

Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject op de rand van het centrum van Houthalen-Oost. Hier kan je residentieel wonen in een rustige omgeving, combineren met de strategische ligging van deze regio tussen Genk en Houthalen. Bovendien kan u dit alles overgieten met een hoge eisaan comfortabel wonen in een nieuwbouw residentie waarbij hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen voorrang krijgt en waar u dankzij de grote terrassen voor- en achteraan uw tuingevoel tot in uw nieuwe droomappartement beleeft. De aankoop valt onder het BTW-stelsel voor de constructie, het grondaandeel valt onder het gunstige stelsel van registratie.
Met project Victoria wordt dit allemaal gerealiseerd. Langs de Weg naar Zwartberg wordt dit prachtige gebouw neergezet, bestaande uit 9 appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers worden 4 appartementen gerealiseerd, op de 1ste verdieping 3 appartementen en op de 2e verdieping 2 penthouses. De bewoonbare oppervlakte varieert van 99,27m² tot 159,39m² , de pri

Neem contact op