Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Appartement  te koop - St-Lambrechts-Woluwe  (n° 6788365)

Geplaatst op: > 6 maanden
Bekeken: 736
Bewaard: 5
 
 • Vraagprijs
 • 310.000 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • 2 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte: 92 m²
 • Vrij op : Bij levering
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing


Appartement B6.01 : Grote leefruimte, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, berging en terras. "Victory" was voorheen een kantoorgebouw en werd door de bouwheer omgevormd tot een residentieel gebouw met 97 luxe-appartementen. Het geheel is gelegen in een rustige en klassevolle buurt. De goede bereikbaarheid is een grote troef : nabij de Europese Unie, de NATO, de Nationale Luchthaven, de Ring, Woluwe Shopping Center, de Europese School, het openbaar vervoer enz. Het project bestaat uit studio's en appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen kijken allen uit op een binnenerf en de meeste hebben een terras. Alle comfort aanwezig. Per appartement moet er een parking worden aangekocht in de ondergrondse garage. In de verkooppri
Meer info...
js is een kelder inbegrepen. De promotor van dit ontwerp heeft in de nabije buurt al verschillende realisaties verwezenlijkt en staat garant voor een uitstekende uitvoering. "Victory" , een aanrader voor eenieder die een goede investering zoekt of er zelf wenst te wonen. De verkoop gebeurt volgens de wet Breyne. Prijs is exclusief parking. De verkoopprijs is opgedeeld in een grond- en constructiewaarde. Op de grondwaarde moeten er 12,5 % registratierechten worden betaald en op de constructiewaarde 21 % B.T.W. Voor info 0486/52.33.64 - 0476/40.90.28 - info@chrisline.be - www.chrisline.be (onder menu "lijst", vindt u alle appartementen).


Algemene beschrijving

Vrij op : Bij levering

Wijk of buurt : Bruxelles et environs

Residentieel

Verdieping van het pand : 6

Videofoon

Terras : 10 m²

Beschrijving interieur

Living : Ja

Keuken : Hyper-geïnstalleerd

Badkamers : 1

Toiletten : 1

Kelder : Ja

Lift

Beschrijving van het terrein/de tuin

Geen informatie beschikbaar


Energieprestatie en keuringsverslagen

Gedetailleerde informatie


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Gebied met economische activiteiten (kleinhandel, kantoren, kleine ondernemingen)

Voorkooprecht RUP : Nee

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee


Contacteer het agentschap

Immoweb code : 6788365
Ref.   Agentschap  :  2258808

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.