Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Appartement  te koop - Sint-Niklaas  (n° 6899347)

Geplaatst op: > 6 maanden
Bekeken: 615
Bewaard: 3
 
 • Vraagprijs
 • 219.500 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • 2 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte: 84 m²
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing


In het gezellige Sint-Niklaas komt binnenkort deze nieuwe kleinschalige realisatie ôHertjenö, centraal gelegen in een rustige buurt. Vlakbij het Waasland Shopping Center en het AZ Nikolaas en op fietsafstand van de Grote Markt, maar evengoed dichtbij de oprit van de autosnelweg naar Antwerpen en Gent. Alle 11 appartementen beschikken over een eigen tuin en/of terras. Oppervlaktes van ca 48 m² tot ca 101 m². Vier appartementen op het gelijkvloers waarvan 3 met 2 slaapkamers en 1 drieslaapkamerappartement, allemaal met leuke privatieve tuin en terras. De leefruimte met open keuken werd hier telkens aan de achterzijde ingetekend zodat de tuinen deel uitmaken van het leefgedeelte. Op de 1e en 2e verdieping zijn er appartementen met 2 slaapkamers, elk met eigen
Meer info...
terras. Op de 2e verdieping nog een duplexstudio van ca 48 m². De moderne strakke architectuur gaat samen met de traditionele duurzame constructie, waarbij de nadruk ligt op een minimum aan onderhoud en een doorgedreven warmte- en geluidsisolatie. Ook aan een volledige afwerking werd gedacht, zo kiest u uw eigen voorkeuren in de zorgvuldig geselecteerde showrooms; keuken, sanitaire toestellen, vloeren, wandtegels en binnendeuren. Voor de rest wordt gezorgd, zodat u zorgeloos kunt aftellen naar uw nieuw appartement. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox op het achterliggende terrein. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor om alvast kennis te maken met ôHertjenö. Verkoopprijs: 219.500 Euro, excl. registratiebelasting en BTW.


Algemene beschrijving

Verdieping van het pand : 1

Terras : 13 m²

Beschrijving interieur

Badkamers : 1

Beschrijving van het terrein/de tuin

Geen informatie beschikbaar


Energieprestatie en keuringsverslagen

Geen informatie beschikbaar


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Ja

Verkavelingsvergunning : Nee

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)

Voorkooprecht RUP : Nee

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee

Aanvullende stedenbouwkundige gegevens :

Niet meegedeeld


Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed :
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Contacteer het agentschap

Immoweb code : 6899347
Ref.   Agentschap  :  2967649

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.