Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Prachtig ruim appartement 2 slpk, groot terras aan de rivier
Appartement  te koop - Trois-ponts  (n° 7025099)

Geplaatst op: 10 / 06 / 2017
Bekeken: 539
Bewaard: 0
 
 • Vraagprijs
 • 217.124 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • 2 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte: 109 m²
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing

Prachtig ruim appartement 2 slpk, groot terras aan de rivier


A4 Prachtig ruim appartement, lage-energie, met een groot terras 15 m², gelegen aan de achterkant van het gebouw, zuid-west oriëntatie en uitzicht op de rivier ( de Salm). De materialen zijn van hoge kwaliteit, perfecte afwerking, ingerichte keuken en badkamer met douche en een grote woonkamer met toegang tot het terras. Aanwezigheid van "LED" overal! Het appartement ligt op de begane grond ten opzichte van de voorgevel en op de eerste verdieping ten opzichte van de achterkant van het gebouw. Mogelijkheid om een kelderbox en parkeerruimte in de garage erbij aan te kopen. CV, DG. Beschrijving ter informatie gegeven. Deze inlichtingen mogen niet als contractbepalingen worden beschouwd.
Meer info...
diensten: Tennis, Zwembad, Wandelroute, Supermarkt, Station, School, Winkels, Bus . diverse inrichtingen: Dubbel glas, Lift . elektr. inrichting: Video-parlofoon, Thermostaat, Kabel tv . Certificaten: Total énergie primaire: 13872 kwh/an, Energieverbruik: 127 kwh, CO2 emissie: 31 - kg CO2/m².jaar, Energie klasse B, EPC certificaat nr. 20170704510958. Begane grond: Terras: 15 m² aan de achterkant van het gebouw gelegen, zuid-west georiënteerd met uitzicht op de rivier (de Salm)., Huiskamer: 35 m² tegels., Doucheruimte: 3 m² met douche, wastafelmeubel, handdoekenradiator., Hall, Hal van +/- 2,50 m²., Keuken van +/- 10 m² met keramische kookplaat, afzuigkap, oven,koelkast, afwasmachine (Neff), enkele roestvrijstalen aanrechtbak, tafel., S


Algemene beschrijving

Residentieel

Aantal gevels : 2

Parlofoon

Terras : 15 m²

Beschrijving interieur

Living : 35 m²

Keuken : Geïnstalleerd

Wasplaats

Kamer 1 : 13 m²

Kamer 2 : 13 m²

Doucheruimtes : 1

Lift

Beschrijving van het terrein/de tuin

Zwembad


Energieprestatie en keuringsverslagen

Gedetailleerde informatie


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

As-built attest : Nee


Contacteer het agentschap

Immoweb code : 7025099
Ref.   Agentschap  :  4000466-1  3629

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.