Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Appartement  te koop - Turnhout  (n° 6594418)

Geplaatst op: > 6 maanden
Bekeken: 1.787
Bewaard: 8
 
 • Vraagprijs
 • 332.000 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • 3 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte: 130 m²
 • Vrij op : Bij akte
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing


Ruim appartement met 3 slaapkamers en schitterend terras te midden van groen en waterpartijen in Residentie "De Gulden Sporen". Deze residentie is volledig omheind met 2 automatische toegangspoorten, is ideaal gelegen ten opzichte van het centrum van Turnhout, de jachthaven, openbaar vervoer en alle openbare openbare voorzieningen en biedt schitterende wandel- en fietsmogelijkheden langs het kanaal. We betreden het appartement via een ruime inkomhal met daarin het gastentoilet met een handenwasser en voldoende ruimte voor een vestiairekast. Dubbele glazen deuren geven toegang tot de leefruimte opgedeeld in een eetkamergedeelte en een zitgedeelte. Grote schuiframen zorgen voor veel lichtinval en geven uit op het terras op bankirai. Dit terras heeft een prach
Meer info...
tig uitzicht over de aangelegde parktuin en is voorzien van verlichting. De keuken (Siematic) is voorzien van veel kastruimte, een natuurstenen werkblad en volgende kwaliteitstoestellen: Inductiekookplaat (Siemens), dampkap (Atag), vaatwasmachine (Siemens), ijskast (Siemens) en een dubbele spoelbak (Franke). Er zijn 3 volwaardige slaapkamers op vasttapijt, waarvan één momenteel ingericht is als dressing met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en 2 wastafels. Tot slot is er nog een berging met daarin voldoende opbergruimte, de aardgasketel en de aansluitingen voor de was- en droogmachine. Optioneel; 2 ondergrondse staanplaatsen (met of zonder berging).


Algemene beschrijving

Vrij op : Bij akte

Bouwjaar : 2001

Verdieping van het pand : 1

Videofoon

Overdekte parkeerplaatsen : 2

Terras : Ja

Beschrijving interieur

Living : Ja

Badkamers : 1

Lift

Beschrijving van het terrein/de tuin

Geen informatie beschikbaar


Energieprestatie en keuringsverslagen

Gedetailleerde informatie


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Ja

Verkavelingsvergunning : Ja

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)

Voorkooprecht RUP : Nee

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee

Aanvullende stedenbouwkundige gegevens :

Niet meegedeeld


Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed :
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Contacteer het agentschap

Immoweb code : 6594418
Ref.   Agentschap  :  2636701

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.