Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Appartement  te koop - Turnhout  (n° 6981594)

Geplaatst op: 12 / 05 / 2017
Bekeken: 1.041
Bewaard: 5
 
 • Vraagprijs
 • 298.000 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • 4 slaapkamers
 • bewoonbare oppervlakte: 195 m²
 • Vrij op : Bij akte
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing


Riant (ca 195m²) appartement met 4 slaapkamers, 2 badkamers en 3 terrassen op de 2e verdieping van residentie "Hof ter Park". Dit appartementsgebouw is gelegen aan de Turnhoutse stadsrand en recht tegenover het Stadspark. Alle slaapkamers en leefruimtes zijn op kwaliteitsvolle parket en genieten volop van natuurlijk daglicht dankzij de terrassen die nagenoeg over de volledige breedte van de voor- en achterzijde lopen. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer met douche en enkele wastafel. Vervolgens komt u tot in de riante leefruimte in 2 delen en op parketvloer. Deze is ruim genoeg voor het plaatsen van een grote eettafel en meerdere salons. Grote schuiframen geven toegang tot het Zuidgerichte terras dat bijna ov
Meer info...
er de volledige breedte van de voorzijde van het appartement loopt. Aansluitend is er de goed uitgeruste keuken met een granieten werkblad, kookplaat (Aeg), dampkap (Novy), dubbele spoelbak, vaatwasmachine (Miele), oven (Atag), voldoende ingemaakte kasten en ruimte voor een tafel met 4 stoelen. Een praktische berging biedt u nog extra opslagruimte, een uitgietbak en de voorzieningen voor wassen en drogen. Een aparte nachthal geeft uit op de 2 andere slaapkamers, de badkamer met ligbad, bidet en dubbele wastafel, een berging met daarin de CV-installatie en nog een gastentoilet met handenwasser. Alle 4 de slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, en geven allen uit op de terrassen. Mogelijkheid om 1 of 2 ondergrondse garageboxen


Algemene beschrijving

Vrij op : Bij akte

Bouwjaar : 1994

Verdieping van het pand : 2

Videofoon

Overdekte parkeerplaatsen : 2

Terras : Ja

Beschrijving interieur

Badkamers : 2

Lift

Beschrijving van het terrein/de tuin

Geen informatie beschikbaar


Energieprestatie en keuringsverslagen

Gedetailleerde informatie


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : Ja

Verkavelingsvergunning : Nee

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)

Voorkooprecht RUP : Nee

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften : Nee

Aanvullende stedenbouwkundige gegevens :

Niet meegedeeld


Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed :
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Contacteer het agentschap

Immoweb code : 6981594
Ref.   Agentschap  :  3084059

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.