Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden. Wanneer je onze diensten gebruikt, aanvaard je automatisch het gebruik van cookies.

OK - Lees meer

Flat/Studio  te koop - Sint-Agata-Berchem  (n° 7034004)

Geplaatst op: 15 / 06 / 2017
Bekeken: 1.485
Bewaard: 5
 
 • Vraagprijs
 • 107.500 € 
 • Bereken uw maandlasten
 • Verzeker uw hypothecair krediet
 • bewoonbare oppervlakte: 45 m²
 • Vrij op : Bij akte
 • Print
 • Ligging / Reisroute
 • Breng een vriend op de hoogte
 • Volg de prijs
 • Meld een vergissing


Immo Van Middelem verkoopt een super goed gelegen studio van +/-45m² met een geïnstalleerde keuken, badkamer, toilet, kleine berging en 2 terrassen in een parkomgeving van de groene gemeente Sint-Agatha-Berchem. Gelegen op de 1e verdieping in een rustig en goed onderhouden gebouw met conforme lift en geïsoleerd dak ! Grote werken en renovatiekosten zijn reeds uitgevoerd. Ideaal voor eigen bewoning of om te verhuren. Zeer centrale maar rustige ligging (zijstraat van de Keizer Karellaan), op wandelafstand van het Basilix Shopping Center en in de onmiddellijke nabijheid van scholen, sportinfrastructuur en openbaar vervoer (bussen, tram en het treinstation van Sint-Agatha-Berchem). Het is een ideale uitvalsbasis naar de Brusselse Ring en de E40 richting ku
Meer info...
st én u duikt even snel Brussel-stad in. Voldoende parkeergelegenheid in onmiddellijke omgeving. Bent u op zoek naar een centraal maar rustig gelegen studio ? Wenst u niet op te draaien voor de kosten van een verouderde lift of een dakrenovatie ? Dan moet u deze studio dringend bezoeken ! Comfort: - gemeenschappelijke centrale verwarming op aardgas - vernieuwde pvc ramen met dubbel glas (2015) - vernieuwde radiatoren (2016) Lasten: € 150 per maand: onderhoud gemeenschappelijke delen met tuin en lift, verwarming, koud en warm water, syndicus, blokpolis, reservefonds Vrij bij akte Stedenbouw: in aanvraag.


Algemene beschrijving

Vrij op : Bij akte

Bouwjaar : 1978

Vernieuwd

Aantal verdiepingen : 4

Terras : 6 m²

Beschrijving interieur

Living : 20 m²

Keuken : 10 m²

Badkamers : 1

Toiletten : 1

Lift

Beschrijving van het terrein/de tuin

Geen informatie beschikbaar


Energieprestatie en keuringsverslagen

Gedetailleerde informatie


Hoe minder verbruiken?

Evolutie van de vastgoedprijzen

Gedetailleerde informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Wat is dit ?

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister : Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)


Contacteer het agentschap

Immoweb code : 7034004
Ref.   Agentschap  :  3121193

bekijk het volledige aanbod  

Deze gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en voor zover het vastgoed ondertussen niet verkocht of verhuurd is.

Door het raadplegen van het huidige zoekertje, verklaart u zich akkoord met de   gebruiksvoorwaarden van de Immoweb-site.