Huis te koop

1 slaapkamer 142 vierkante meters

Immoweb code : 7128450
Immoweb code : 7128450

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
142 vierkante meters bewoonbare ruimte
636 vierkante meters grond

Omschrijving

Klein beschrijf | Knusse vrijstaande woning met zuidelijke t

Achter het groen verscholen, staat een heel lief, sprookjesachtig huis te koop. Het heeft een slaapkamer, een gezellige woonkamer en een prachtige zuidelijke tuin.

Als je op de oprijlaan van de Posthoornstraat 55 rijdt, kom je aan op een gezellige koer, afgesloten door een hek. Meteen springt de schattige veranda in het oog. Je kan hier lekker beschut zitten bij slecht weer. Eens door de voordeur, kom je in de keuken met eettafel terecht. Deze is van alle apparatuur voorzien en heeft een échte vintage look. Vanuit de keuken, loop je via een opberghalletje in de ruime woonkamer. Achter de keuken, meer naar de tuinkant toe vind je een ruimte met toegang tot de slaapkamer, de badkamer met bad, lavabo en toilet en de wasruimte.

Deze woningheeft een tweede ingang. Hier vind je extra opbergruimte, een washok en de toegang naar de zalige tuin. De tuin is zuidelijk georiënteerd, zodat je altijd heerlijk van de zon geniet!

Het centrum van Beringen is maar anderhalve kilometer verderop. Op die manier, ben je dichtbij de supermarkt, de bakker en de horecagelegenheden. De autostrade (E313) ligt slechts vijf kilometer verder.

Dit pand is een goedkope investering en is bijgevolg ideaal als belegging. Of als je iets wou huren, kost deze investering je zeker en vast niet meer. Bij deze woning geniet je namelijk van een klein beschrijf! Laat deze knusse woning je charmeren: aarzel niet, kom zeker eens kijken en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel van

Neem contact op