Apartment for sale

3 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 8421442
Immoweb code : 8421442

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
Floor : 5
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement bevindt zich in hartje Oostende, op wandelafstand van het station, de Albert-I Promenade, winkels, restaurants... Kortom: de ideale uitvalsbasis om ten volle van de Koningin der Badsteden te kunnen genieten!
Absolute troef is het open zicht over het Leopoldpark: een prachtig park waar men het hele jaar door kan wandelen en genieten van de natuur.

Dit op te frissen drieslaapkamerappartement (bewoonbare opp: 109 m²) bestaat uit een royale en statige inkomhal en is voorzien van ingebouwde vestiairekast. De woonkamer strekt zich uit over de ganse breedte van het appartement, waardoor het groen open zicht zoveel mogelijk benadrukt wordt. Het authentieke karakter en het vleugje nostalgie is te merken aan de parketten ondervloeren de mooie witte dubbele deuren die de woonkamer afscheiden van de inkomhal. Op heden voorzien van een gesloten, afzonderlijke keuken voorzien van een keramische kookplaat, oven en wastafel. Zeer veel ingemaakte kasten ter beschikking. Inpandig terras aanwezig. Het raamwerk aan de voorzijde werd reeds vernieuwd en afgewerkt in een witte PVC schrijnwerk.
Het appartement beschikt over 3 slaapkamers waarvan één een binnenkamer (9m²) is. De masterbedroom (15m²) is voorzien van ingebouwde kasten rondom rond en een ingebouwde wastafels. De tweede slaapkamer (13m²) beschikt over een eigen toegang tot de badkamer. Deze laatste is voldoende ruim en voorzien van een ligbad, wastafel en een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine. Ruim

Get in touch