About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Agence Lefebvre-Escalona bestaat uit een dynamisch team met een ruime expertise in vastgoed. Wij zijn actief op het gebied van verhuur, verkoop en beheer van gebouwen in Blankenberge.
U kunt via ons kantoor niet enkel huren en kopen, maar ook verhuren en verkopen. Dankzij onze ervaring en expertise in de vastgoedsector leggen wij samen met u de juiste verkoop- en verhuurprijs vast. Daarnaast geven wij zowel onze huurders en kopers als verhuurders en verkopers altijd alle nodige en correcte informatie, wat zorgt voor een snelle en vooral vlotte afhandeling van de verkoop of verhuur.
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van studio’s en appartementen gelegen aan de zeedijk, havenkant en de betere stadsliggingen in Blankenberge. Op onze website kunt u alvast kennis maken met ons ruime aanbod aan woningen.Neem gerust contact met ons op via een van onze kantoren op het nr. 050/41 22 89 of +32 50 41 41 30 of via e-mail op [email protected] voor een vrijblijvend gesprek.
Ons team staat altijd voor u klaar!


Address : Zeedijk 67 8370  Uitkerke

Website : www.lefebvre-escalona.be