About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Iedere woning is speciaal. Daarom verdient elk huis een persoonlijke aanpak. Ontdek nu hoe ERA uw woning verkoopt op de manier die het verdient!

Voor ons staat de persoon centraal. Wij willen in de eerste plaats een goed contact met zowel de eigenaar als kandidaat koper. Met ons open kantoor spelen we hier handig op in. We slagen er in de sterke eigenschappen van al onze medewerkers tot één geheel te vormen. Zo geven we bij elk dossier een uitstekende service aan alle partijen.

Doordat we met meer dan 100 kantoren de markt bewerken, kunnen we net dat ietsje meer. Dankzij ons groot assortiment van marketingkanalen bereiken we alle kandidaat kopers. Op ieder potje past een dekseltje. Met onze manier van werken vinden we op een efficiënte manier dat ene dekseltje.

Naast de traditionele kanalen, de online en geschreven publiciteit, verkopen wij uw woning ook nog op een andere manier. Neem daarom zeker eens een kijkje op www.era.be/driegelinck. Zo ontdekt u hoe wij samen uw eigendom vlot, zonder zorgen en aan de beste prijs verkopen.

Address : Marktstraat 4 8870  Izegem

IPI n° : 207185

Website : www.era.be/driegelinck