About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Door de centrale ligging van het kantoor op de Markt in Oudenaarde is IVA al ruim 33 jaar een vaste waarde in de streek, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor bestaande woongelegenheden.

Professionalisme is onze troef !
Zonder valse bescheidenheid durven wij beweren dat wij deze erkenning te danken hebben aan ons professionalisme, dienstbetoon en hoofdzakelijk aan onze menselijke aanpak. Elk dossier wordt door ons grondig opgevolgd, met discretie behandeld en begeleid tot bij de notaris.

Een heldere kijk op elke zaak is een must.
Onze ervaring heeft ons ook geleerd dat eigenaars die overwegen om hun eigendom in verkoop te brengen, onze eerlijke waardebepaling meer en meer waarderen. Het IVA-team doet niet mee aan "overschatting" om toch maar een pand in verkoop te brengen. Zilver omtoveren tot goud is en zal altijd een wensdroom blijven en dat geldt zeker voor een onroerend goed. Dit was vanaf de start onze manier van werken en zo zullen we het ook in de toekomst blijven doen.

Het IVA team staat altijd voor u klaar ...
Aarzel niet om ons te contacteren als u overweegt een eigendom te kopen, verkopen, huren of verhuren... Advies op maat is van levensgroot belang om een juiste beslissing te kunnen nemen als het over vastgoed gaat. IVA adviseert u met alle plezier en volledig vrijblijvend.

Buiten de kantooruren zijn wij steeds open op afspraak!

Address : Beverestraat 106 9700  Oudenaarde

IPI n° : 501653

Website : www.iva.be