About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

We geven iedere dag het beste van onszelf om jouw vastgoed te verkopen of verhuren.

Vansweevelt Vastgoed, opgericht in 1989, is een professioneel familiebedrijf met ondertussen 5 vestigingen: een kantoor in Turnhout, Geel, Herentals, Vosselaar en Mechelen.

Dankzij méér dan 30 jaar ervaring op de teller zijn wij uitgegroeid tot een vaste waarde in onze regio. Onze competente vastgoedexperts geven iedere dag het beste van zichzelf om jouw vastgoed te verkopen of verhuren. Ze zijn gepassioneerd om voor jou dé droomwoning te vinden.

Vansweevelt Vastgoed biedt heel wat diensten aan: verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw en ontwikkeling van projectgrond. Wij beseffen dat een huis verkopen, aankopen of verhuren een grote en belangrijke stap is in jouw leven. Daarom ontzorgen wij je volledig tijdens dit proces. Onze deskundige vastgoedexperts staan je bij met raad en daad en geven advies waar nodig. Ze bewaken de kwaliteit van het vastgoedproces. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, want alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Wat maakt Vansweevelt Vastgoed uniek? Wij gaan niet voor de snelle deal en zullen altijd het maximum eruit halen voor onze klanten. En dat wordt gesmaakt: het resultaat is een zeer hoge klantentevredenheid. Daar zijn we trots op!

Vansweevelt Vastgoed in cijfers
+ 300 verkopen per jaar
+ 250 verhuringen per jaar
+ 10 ontwikkelde projecten per jaar
+ 75 eigendommen in beheer (rentmeesterschap)
+ 30 nieuwbouwprojecten in portefeuille
+ 450 panden in onze portefeuille
+ 92% klanttevredenheid (score van al onze Google reviews)

Address : Pas 151 2440  Geel

IPI n° : 206200

Website : www.vansweevelt.be