House for sale

3 bedrooms 167 square meters

Immoweb code : 10053212
Immoweb code : 10053212

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
167 square meters livable space
582 square meters of land

Description

Centraal gelegen HOB met ruime tuin in Oudenaarde

Ben je op zoek naar een centraal gelegen woning met 3 slaapkamers, garage, hobbyruimte en een ruime tuin in Oudenaarde? Lees hier dan zeker even verder.
Gelegen in het centrum van Oudenaarde nabij winkels, openbaar vervoer, invalswegen, sporttereinen en scholen heeft deze woning heel wat aan te bieden. De garage, de tuin met uitweg achteraan en uitbreidingmogelijkheden vormen slechts enkele troeven van deze woning.
Indeling:
- Kelder: deze woning beschikt over een ruime en droge kelder (23m²)- GLV: er is een inkomhal (8m²) met een apart toilet. Van hieruit kan je naar de kelder, leefruimte, keuken en de eerste verdieping. In de leefruimte (33m²) zorgen de grote raampartijen voor veel lichtinval. Aansluitend is er de te moderniseren keuken (11m²).
- 1steV: de nachthal brengt ons naar de 3 ruime slaapkamers (16-16-10m²). De badkamer (8m²) is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet
- Zolder: Deze is toegankelijk via het zolderluik en is maar liefst 56m² groot die momenteel gebruikt wordt als berging, maar kan worden omgevormd tot 2 extra slaapkamers.
-Tuin: In de tuin vinden we de garage, tuinberging en een hobbyruimte/atelier terug, als extra troef is deze tuin ook bereikbaar via het Bloemenhof.

Get in touch