Villa for sale

3 bedrooms 299 square meters

Immoweb code : 10270207
Immoweb code : 10270207

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
299 square meters livable space
4030 square meters of land

Description

Prachtige villa op een perceel van 4030 m²

Ben je op zoek naar een luxueus afgewerkte villa met zwembad, op een perceel van 4030m² en hierbij nog een extra bouwgrond van 4750 m² aan de groene rand van Ronse? Gevonden!
Dit pareltje heeft dan ook heel wat te bieden! De hoogwaardige afwerking met duurzame materialen in combinatie met het landelijke karakter van de woning zijn een streling voor het oog. De grote raampartijen aan de achterzijde van de villa laten een zee van natuurlijk licht door en geven een mooi zicht op de prachtig onderhouden tuin met het verwarmde zwembad.
Indeling:
- GLV: via de inkomhal (12m²) komen we uit op de bureau (14m²), gastentoilet en de zeer sfeervolle, lichtrijke living met leeshoek (43m²). Deze woonkamer is voorzien van een gezellige houthaard en werd met maatkasten afgewerkt. Vervolgens hebben we de eethoek (15m²) en de keuken (14m²) die voorzien van dubbele spoelbak, kookplaat, oven, Amerikaanse koelkast en ingebouwde kasten.. Verder is er een berging (3m²) en douchekamer (8m²) voorzien. Het gelijkvloers beschikt ook over een garage (42m²) waar voldoende ruimte is voor twee wagens
- 1steV: hier bevinden zich de master bedroom (24m²) met dressing en de ensuite badkamer (9m²) Verder is er nog de ruime nachthal (16m²), een gastentoilet en nog twee slaapkamers (10-13 m²)
- Buiten: Het terrein betreed je via de riante oprijlaan, daarnaast is er nog het tot in de puntjes afgewerkte zwembad voorzien van een ingebouwde barbecue en terras

Get in touch