Mixed-use building for sale

499000€

5 bedrooms 447 square meters

Immoweb code : 10453351
Immoweb code : 10453351

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
447 square meters livable space

Description

Mixed building

Sorry, there is no English translation. Dit handelspand met woonst vinden we terug in de Bornstraat nummer 53 in Velm. Superette 'Roba' is al jaar en dag een gevestigde waarde voor alle inwoners van deze gemeente en omstreken.
Het handelsgedeelte werd in het verleden uitgebaat als superette/voedingswinkel, maar is geschikt voor diverse doeleinden. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen via de dienst omgeving kan u hier probleemloos uw zaak in onder brengen.
Men beschikt hier over een totale oppervlakte van 170m² die op dit ogenblik is ingericht als winkel met kassageheel, koeltoog, vriezers, winkelrekken.
In het verlengde van de winkelruimte komt men in de werkplaats/opslagplaats terecht. Deze bestaat uit een open ruimte met een oppervlakte van nog eens 80m². Aan de voorkant werd een groot raam/etalage voorzien voor de nodige zichtbaarheid.Bijkomend beschikt het pand nog over ruime garage/werkplaats voorzien van sectionale poort. Hier kan men nog een koel- en vriescel terugvinden.
De woning beschikt over een totale bewoonbare oppervlakte van meer dan 360m².
Op het gelijkvloers vinden we de leefruimte voorzien van een gashaard, de keuken met aansluitend een veranda, apart bureel, toilet en douchekamer.
Via de aparte inkomhal bereiken we de trap naar het verdiep. Hier kan men 5 slaapkamers alsook de badkamer terugvinden.
De niet-afgewerkte zolderruimte welke een oppervlakte heeft van in totaal 160m².
Wil u graag eens een kijkje gaan nemen?

Get in touch