House for sale

*

5 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 9179877
Immoweb code : 9179877
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
448 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Start der werken: 21/09/2020
Deze halfopen woning bevindt zich op de linker hoek van de tweedelige woonunit in de Sint-Ambrosiusstraat. Je komt binnen in de hal. Rechts vind je de leefruimte terug met open keuken. Deze heeft een knappe totale oppervlakte van maar liefst 50 m2 groot. Zo geniet je van een zalige open ruimte voor een gezellig samenzijn. De living heeft aan twee kanten grote raampartijen. Zo profiteer je hier van een zalige lichtinval. Verder vind je op het gelijkvloers nog een berging en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Deze zijn respectievelijk 11 m2, 15 m2 en 17 m2 groot. De masterbedroom beschikt over voldoende ruimte om een dressing te plaatsen. Verder vind je op de bovenverdiepingnog de badkamer terug en een wasplaats. Tot slot vind je in de nachthal nog een luik naar de zolder. De woonst ligt op een mooi stuk grond van 4a 48ca groot. De oriëntatie? Een zalige westelijke oriëntatie! Het plaatsen van een carport is optioneel.

Voor het verdiepingsplan zijn verschillende variaties mogelijk. We helpen je graag bij het indelen van je woning want alle niet-dragende binnenmuren kunnen nog aangepast worden.

Heeft deze knappe woning met al haar troeven je gecharmeerd? Aarzel niet! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Bron bewoonbare oppervlakte: Bruto oppervlakte Balder

This property is part of a project

Get in touch