Apartment block for sale

799000€

5 bedrooms 217 square meters

Immoweb code : 10600282
Immoweb code : 10600282

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
217 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze opbrengsteigendom geniet een uitstekende locatie in Gent. Dichtbij UZ-gent, invalswegen van autosnelwegen, wandelafstand station Gent-Sint-Pieters en 10minuten fietsafstand van centrum Gent.

De opbrengsteigendom bestaat uit drie appartementen.
Gelijkvloers: (57m²) bestaande uit mooie leefruimte met open keuken (frigo, kookplaat en microgolf), slaapkamer, badkamer (met ligbad met douchewand en lavabo), apart toilet en berging. Leuke aan dit appartement is dat de keuken en slaapkamer toegang hebben op het terras met tuintje.

Eerste verdiep: (56m²) bestaande uit mooie leefruimte met open keuken (frigo, kookplaat en microgolf), slaapkamer, badkamer (met ligbad met douchewand en lavabo), apart toilet en berging. Pluspunt zuid-gericht terras vooraan.

Tweede verdiep: (104m²) bestaande uit een duplex appartement. Op het gelijkvloers van dit appartement treffen we de leefruimte met open keuken (frigo, kookplaat en microgolf), een open bureauruimte, berging, toilet en zuid-gericht terras. Op het eerste verdiep telt men dan twee slaapkamers en een badkamer (met ligbad met douchewand enkele lavabo en toilet).

Alle appartementen zijn verhuurd en kennen een huuropbrengst van 30.074,16 €/jaar. De huurders hebben de appartementen ook perfect onderhouden, wat dit een perfecte investering maakt!
Via onderstaande link kan u ook makkelijk alle documenten downloaden en/of onmiddellijk uw bezoek inplannen: https://moutstraat1.rosseel.be/

Get in touch