Apartment for rent

1050€ per month

1 bedroom 70 square meters

Immoweb code : 9123282

Overview

1 bedroom
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ongeziene luxe en kwaliteit op een toplocatie. Een stijlvolle woning, ontworpen door Vincent Van Duysen, in een goede buurt waar alles bij de hand is.
Op het 5de verdiep bevindt zich dit appartement dat afgewerkt is met mooie materialen en toestellen. Het salon en de slaapkamer geven uit op een aangenaam leefterras dat Zuid-west geörienteerd is en zicht heeft op de prachtige binnentuin. Voorzien van een volwaardige keuken (Siemens), hoge plafonds, prachtige eiken parketvloer en een ruime badkamer.
Schelde 21 tilt dienstverlening naar ongeziene hoogten met een uitgebreid zorg- en dienstenpakket op maat. Daarnaast beschikt het gebouw over sfeervolle lounges, groot terras aan de binnentuin, restaurant, wellness ruimte, binnenzwembad, schoonh eidssalon, wassalon enz.\r\nSchelde 21 is centraal gelegen in de groene nieuwe stadsbuurt Nieuw Zuid, dichtbij de centrale Promenade met winkels, restaurants en diensten. Het hippe Zuid is in trek bij jong en oud, door het gezellig vertoeven in deze wijk. De gemakkelijke toegang naar de autosnelweg en meerdere verbindingen via het openbaar vervoer maakt van het nieuwe Zuid de topligging van Antwerpen.

Get in touch