Apartment for rent

630€ + 70€ per month

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 8588753

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Omschrijving - Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! © In de Brouwersstraat, pal in het centrum van Beringen, vinden we dit ruime appartement terug. Het ligt op de tweede verdieping, is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar.

In de ruime woonkamer van 34 m² zorgen de vele zwarte ramen voor een moderne afwerking en extra veel zonlicht. Ook de halfopen houten keuken is optimaal uitgerust en draagt bij tot een gezellig geheel. Verder beschikt dit appartement over twee slaapkamers van 13 m² en 11 m² en een comfortabele badkamer met douche én bad. Ook kan je makkelijk een luchtje scheppen op je eigen balkon. Daarnaast heb je zelfs een persoonlijke staanplaats in de gemeenschappelijke garage. Het appartement is erg goed geïsoleerd en er werd overal dubbel glas voorzien om lawaai en koude buiten te houden.

Zowel de autosnelweg als het openbaar vervoer vind je vlak bij de deur. Leuke restaurantjes, winkels en ander vertier liggen zelfs al op wandelafstand. Bovendien zal het stadscentrum van Beringen er de komende jaren alleen maar mooier op worden. De historische markt en haar omgeving wordt namelijk opgesmukt en in een modern, groen jasje gegoten. Een plek waar het ongetwijfeld aangenaam vertoeven wordt voor jong en oud!

Heb jij wel zin om van dit leuke appartement jouw volgende thuis te maken? Bel ons dan op het nummer 011 255 155 voor een afspraak en een persoonlijke rondleiding.

(Bron bewoonbare oppervlakte: EPC-verslag)

Get in touch