Duplex for rent

690€ + 75€ per month

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 9080267

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Available date : 03/01/2020
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi duplex appartement van 90m2, gelegen op de tweede verdieping, een kleinschalig gebouw waar 7 andere appartementen in gevestigd zijn. Er is een lift beschikbaar. Het appartement is vernieuwd in 2019.
Het appartement bevat een aparte wasruimte, compacte badkamer, een grote leefruimte (35m2) met in de zithoek parket, een compacte keuken met aangrenzend een kleine berging. Er is een klein terras, met ingebouwde zitbank: het terras heeft geen inkijk van buren. Het uitzicht bevat bomen en velden. Het terras is toegankelijk via een schuifraam, inclusief zonnescherm. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers( van 9m2 en 1 van 15m2). Op de grote slaapkamer is een ingebouwde bergruimte.Op het 2de verdiep bevindt zich een apart toilet. Aan de voorzijde van het gebouw is er één toegewezen autostaanplaats, aan de achterzijde is er eveneens parkeerplaats beschikbaar. Verwarming is op aardgas. Aardgasketel is gekeurd november 2020.
De ligging van het appartement is gunstig: het is gelegen op de verbindingsbaan van Bilzen naar Munsterbilzen. Supermarkten, groentenboer, bakkers zijn zeer nabij. Wandel en fietsroutes zijn ook nabij: het Munsterbos ligt eveneens op 1,5 KM.
Het centrum van Bilzen ligt op 1,5 km. De oprit van de snelweg is op 4 minuutjes bereikbaar. Er ligt een bushalte nagenoeg voor de deur.
Aangename plus: de buren zijn heel behulpzaam en rustig.
Huisdieren niet toegelaten.
Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 maart 2021
De huurprijs bedraagt 690 en de

Get in touch