Apartment for rent

790€ + 80€ per month

2 bedrooms 78 square meters

Immoweb code : 4316312

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
78 square meters livable space
Available date : 03/16/2021
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Voir Neerlandais

Nl :
Instapklaar appartement in gerenoveerd herenhuis met zicht op het zuidpark. Ruime lichte living met erker, parketvloer en origineel plafond met prachtig zicht op het park. Volledig ingerichte keuken, badkamer met ligbad+douche, toilet, badkamerkast met ingebouwde lavabo, aansluiting voor wasmachine - droogkast. Ruime slaapkamer met parketvloer en originele plafonds. Zeer ruime berging/dressing en een terrasje met uitkijk op de tuin. NIET geschikt voor 2 singles. Beschikbaar na afspraak - instapklaar - geen studenten behalve doctoraats.In de algemene kosten is de brandverzekering en onderhoud en kosten CV inbegrepen. Ook lage energiekosten. Oprit autrostrade dichtbij, op wandelafstand van stadscentrum, bus- en tramhalte en scholen.
Er zijn maandelijks 75 EUR vaste kosten. Hierin zit de brandverzekering, onderhoud en kosten voor de centrale verwarming, extractie, brandbeveiliging, videofonie, ondehoud hal enz. Dus geen onverwachte rekeningen.
Indien u adverteert graag vermelden voor hoeveel personen u zou huren: singel, vrienden, koppel, ev. kinderen? ... Dacht u aan een lange periode om te huren of is het eerder kort? Andere gegevens zoals werk, doctoraat- of thesisstudent ... ook graag. Aan gewone studenten verhuren we niet.

Get in touch