Apartment for rent

932€ + 76€ per month

2 bedrooms 89 square meters

Immoweb code : 9215691

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
89 square meters livable space
Available date : 05/01/2021
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Helios is de nieuwste huur residentie gelegen in Elisa-Park. De residentie bestaat uit slechts 13 appartementen. Alle appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn uiterst energiezuinig. De inkomhal is uitgerust met een digitale conciërge van Bring Me voor uw dagelijks comfort. Ieder appartement beschikt over een ondergrondse staanplaats als berging. Er zijn gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien. De residentie is uitgerust met zonnepanelen waarop de individuele appartementen werden aangesloten : voor uw profijt !
Rustig gelegen met lokale handel in de nabijheid. Vlotte bereikbaarheid met wagen als openbaar vervoer. Parkeermogelijkheid voor bezoekers vlakbij. Ieder appartement beschikt over een aparte inkomhal een ruime leefruimte met een open keuken. De keuken is volledig uitgerust: vaatwasser – combimicrogolfoven - glaskeramische kookplaat - aparte frigo en diepvriezer – berging waar de ventilatiegroep Type D ingewerkt werd met aansluitingen voor was -en droogmachine. De badkamer bevat een ruime inloopdouche met dubbel lavabomeubel. Ieder appartement is verhuur klaar: volledig nieuw geschilderd , verlichting en de gordijnenrails zijn voorzien.
Neem zeker een kijkje op onze website www.elisa-park.be/Helios en lees de digitale brochure voor meer informatie. Bij interesse gelieve een afspraak in te plannen voor een bezoek via email [email protected] of via 0473 33 33 01

Get in touch