Apartment for rent

2 bedrooms 132 square meters

Immoweb code : 7804629
Immoweb code : 7804629

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
132 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Wil je een ruim appartement huren? Veel lichtinval, twee slaapkamers, een garage en op wandelafstand van het centrum van Heusden-Zolder? Dan zit je hier op het juiste adres. In de Poorthoevenstraat staat namelijk een gelijkvloers appartement te huur. Het gehele gebouw bestaat uit vier appartement, maar jouw appartement heeft een volledig aparte inkom (dat betekent dat er geen extra kosten betaald moeten worden!).

De indeling van het appartement zelf is als volgt: je beschikt over een ruime woonkamer van 36 m2 groot. Je geniet hier van een zalige lichtinval door de grote raampartijen. De keuken van het appartement is 16 m2 en werd volledig ingericht met dubbele lavabo, oven, elektrisch fornuis, dampkap en een ingebouwde koelkast. Verder vind je een praktische berging terug. Het appartement beschikt over twee zeer grote slaapkamers en een ingerichte badkamer met dubbele lavabo en bad. Het appartement wordt verwarmd op gas.

De ligging van het appartement is zeer aangenaam. Je woont namelijk op wandelafstand van het centrum. Hier vind je de bakker, krantenwinkel, bak, restaurantjes, ... terug. Bovendien heeft Heusden-Zolder een zeer vlot bereikbare ligging. Je rijdt gemakkelijk de autostrades op!

Nieuwsgierig? Laat dit appartement je charmeren? Aarzel niet, kom zeker eens langs en stel je vragen. Wij helpen je maar al te graag verder! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Get in touch