Apartment for rent

750€ + 70€ per month

2 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 8226445

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
101 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Dit prachtig afgewerkt luxeappartement van 101,29 m² bevindt zich op het gelijkvloers in Residentie Weydomp.

Het ruime terras van 27,74 m² aan de achterzijde is pal op het zuiden gericht. Dit zorgt voor fantastisch veel lichtinval via de grote raampartijen in de leefruimte en de keuken die samen één groot geheel vormen van maar liefst 45,16 m². De berging sluit aan op de keuken, waardoor u alles kort bij de hand heeft. Dit comfortabele appartement beschikt over een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. De slaapkamer van 9,52 m² ligt langs de master bedroom van 10,83 m², welke in verbinding staat met de ruime dressing. Een apart gastentoilet maken dit plaatje compleet voor een gezellige thuis.

Via de lift kunt u van het appartement rechtstreeks naar de ondergrondse autostaanplaats.

Een absolute troef is de ligging. Je woont hier namelijk zeer vlot bereikbaar: dichtbij de autostrades E314 en E313. Bovendien woon je vlakbij supermarkten, restaurantjes, kinderopvang en ontspanning. Denk maar aan Tennis Club Heusden en Bolderberg met Domein Bovy, De Kluis, ... .

Gun uzelf het plezier van eigentijds wonen en neem vandaag nog contact op met ons kantoor: tel. 011 255 155.

Get in touch