Duplex for rent

870€ per month

2 bedrooms 102 square meters

Immoweb code : 9215443

Overview

2 bedrooms
102 square meters livable space
Available date : 04/01/2021

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit zeer energiezuinige duplex appartement is gelegen in de residentie Ten Daele te Humbeek. Het appartement op de eerste verdieping heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 102 m².

De indeling is als volgt: een ruime woonkamer (49 m²) met ingerichte open keuken, voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, koelkast met diepvriesvak, vaatwasmachine en oven. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het privatieve terras waar u onverstoord kan genieten van de zon.

Via de houten trap gaat men naar de bovenverdieping met daarin een nachthal, twee zéér ruime slaapkamers van maar liefst 20 m² en 13,5 m², een badkamer met regendouche, dubbele wastafel en ruimte voor aansluiting wasmachine en droogkast. Voorts is er nog een aparte toiletruimte op regenwater.

De residentie heeft een ondergrondse garage, waarbij één parkeerplaats inbegrepen is in de huurprijs. Grotere spullen kan u zorgeloos opbergen in uw private, afgesloten kelder.

Dankzij de nieuwbouwconstructie met uitsluitend hoogwaardige materialen heeft het appartement een gunstige EPC waarde (EPC [ 50 kWh/m²). Vaste kosten zijn beperkt tot 50 euro per maand.

Winkels en scholen zijn gelegen op wandelafstand, vlot openbaar vervoer. Verwarming op hoog rendementsketel aardgas. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2021. Wenst u dit appartement te bezichtigen? Contacteer dan gerust voor een afspraak. 0475 690 889 – PRIVAAT VERHUUR met voertaal Nederlands.

Get in touch