Apartment for rent

900€ + 85€ per month

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11122099
Immoweb code : 11122099

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers, terras, auto staanplaats en kelder berging in Kessel-Dorp


Ligging: Het appartement is gelegen vlak in het centrum van kessel. Vlak bij winkels, scholen en openbaar vervoer.


Indeling: Inkomhal, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, 2 berging, auto staanplaats en kelder berging.


Beschrijving: Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. Bij het binnen treden van het appartement heb je een ruime inkomhal waar plek is voorzien voor een vestiaire kast. Verder door in de hal komen we terecht in de ruime leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd. Verder in de keuken heb jenog een extra bergruimte waar plaats is voor een extra koelkast of vriezer. Via de leefruimte heeft men toegang tot het ruime terras.
Terug in de hal bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, de badkamer met 2 lavabo's en een apart toilet en een extra bergruimte waar plaats is voor je wasmachine en/of droogkast.
Bij het appartement hoort er ook nog een auto staanplaats en een kelder berging bij.


Extra:
- Vloerverwarming
- Warmtepomp en zonnepanelen
- Ondergrondse auto staanplaats en kelder berging
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch