Penthouse for rent

1650€ + 95€ per month

4 bedrooms

Immoweb code : 9247578

Overview

4 bedrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een kwalitatieve en hippe penthouse in Brussel?
Upliving Bxl - The Brewery is dé place to live voor (young) professionals. Kies voor een leuk semi-ingerichte penthouse - met of zonder parkeerplaats - op een unieke locatie in een groene omgeving (aan het Elisabethpark) en op fietsafstand van het centrum van Brussel.
Bovendien kan je genieten van een aantal gedeelde faciliteiten zoals een prachtige tuin met BBQ-corners, een laundry bar, inspirerende gemeenschappelijke ruimtes, voorzieningen voor deelmobiliteit (wagen en fietsen), ondergrondse parkeerplaatsen met oplaadpunten, beveiligde fietsenstalling,... Indeling penthouse: een mooie en ruime leefruimte, een volledig ingerichte keuken (alle toestellen voorzien), drie ruime slaapkamers met kleerkast(en) en bureau, 1 slaapkamer of bureau, een moderne badkamer met douche en dubbel lavabo, een apart toilet, twee ruime bergingen en als kers op de taart een zalig ruim terras met een totale opp. van 20m².
Er wordt gewerkt met huurcontracten van één jaar of kies voor onze short stay formule van enkele maanden waardoor je flexibel kan huren. Een optimale beheerservice met klusjesdienst en Upliving coach maken het plaatje compleet en zorgen voor extra huurcomfort en een goed beheer.
Je wordt ook gratis lid van de Upgrade Academy.
Huurprijs/maand = 1650 euro.

Get in touch