Studio for rent

650€ + 45€ per month

1 bedroom 31 square meters

Immoweb code : 9238598

Overview

1 bedroom
1 bathroom
31 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze mooie, energiezuinige studio bevindt zich op de 2de verdieping van een nieuwe residentie in de Diestsestraat te Leuven. Rustig gelegen, aangezien het zich bevindt aan de achterzijde van het gebouw en uitzicht biedt over de groendaken.
Op wandelafstand van het trein- en busstation van Leuven, tal van winkels, supermarkten, campussen, etc.

De studio is uitgerust met een leefruimte en kitchenette, een badkamer met douche, wc en lavabo, alsook een berging voor wasmachine. De kitchenette is uitgerust met een frigo met vriesvak, een elektrische 2-pitkookplaat, dampkap, spoelbak en microgolfoven met grill. Alsook worden de meubels die zichtbaar zijn op de foto's mee verhuurd. Op de kelderverdieping van het gebouw is een fietsenstalling. Het gebouw, bestaande uit 8 units, is ook voorzien van een lift.

De energiezuinigheid van deze studio is uitstekend. Een E-score van 30, label A en een EPC-score van 52kWh/(m2 jaar). De verwarming gebeurt via een warmtepomp. De airco kan ook koelen. Dankzij de warmtepomp en de 3 zonnepanelen die op het dak staan, zal er dus een uiterst laag verbruik zijn.

De huurprijs bedraagt 650 euro/maand + een provisie van 45 euro/maand voor de gemeenschappelijke kosten. Alle verbruik van water, elektriciteit en internet is privatief af te sluiten. De studio is onmiddellijk beschikbaar.

Graag een bezoek ter plaatse? Aarzel niet om contact op te nemen.

Get in touch