Apartment for rent

830€ per month

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 9165686
Immoweb code : 9165686

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Luxueus appartement met 2 slaapkamers en zeer groot terras aan voor- en achterzijde in het centrum van Meldert.

Dit appartement heeft een bewoonbare opp. van 104 m² en is ingedeeld als volgt:
1e verdieping:  zeer ruime woon- en eetkamer met zicht op het terras aan voor- en achterzijde, open luxueuze keuken met inbouwtoestellen van Miele (o.a. oven, stoomoven, microgolf, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast). Vestiaire. Nachthal met 2 slaapkamers, beiden met inbouwkasten, apart toilet met indirecte verlichting en opbergruimte, moderne badkamer, ruime berging/wasplaats met inbouwkasten en alle voorzieningen.
Kelderverdieping:  er is optioneel een privatieve garage met automatische poort voor 3 wagens in de kelderverdieping voor35 EUR per maand. 

Dit luxueus appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen. De moderne keuken werd afgewerkt met kwarts-composiet en is voorzien van indirecte verlichting (boven het eiland en onder de kasten). De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, douche met glazen deur en een toilet alsook spiegelkasten over de gehele lengte en een doorgeefkast met linnenbak naar de wasruimte.

De kamerhoge binnendeuren, de dimbare verlichting, de moderne Luxaflex-gordijnvoorzieningen,... bieden een stijlvolle meerwaarde aan het gehele appartement. Er werden ook overal muggenramen en verlichtingsarmaturen voorzien. Het appartement is instapklaar. De berging/wasruimte werd volledig ingericht met inbouwkasten en voorzien van een gr

Get in touch