Apartment for rent

775€ + 40€ per month

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 4054168

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Available date : 05/01/2013
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Groot, zonnig appartement (120m²).
In het centrum van Schoten. Vlak bij winkels, openbaar vervoer en scholen en toch rustige gelegen in klein, modern en goed beheerd appartementsgebouw. Grote living op eiken parket (40 m²). Afzonderlijke, luxe, ingerichte keuken.
Twee grote slaapkamers en klein bureau op beuken laminaat.Inkomhal op Spaanse tegels.Luxe badkamer met bad,2 lavabo's en badkamermeubelen. Afzonderlijke WC. Berg-wasplaats. Groot zonneterras (10m²) zuidwaarts gericht. Luxe afwerking met stijl-deuren, marmeren dorpels en tabletten. Stijlvolle betegeling .Lichte en zonnige architectuur met glazen deuren.
Dit appartement is ideaal voor 55+ers,die hun werk willen combineren met het bruisende winkelcentrum van Schoten: winkelen ,een tas koffie of een glas wijn op een gezellig terras en s 'avonds dineren in een van de vele restaurants of voor tweeverdieners. Wij zoeken voor dit unieke appartement rustige en financieel gezonde huurders, die minstens 3 jaar willen huren aan een interessante huurprijs. Geen huisdieren.Het huren van een autostaanplaats is mogelijk aan 85€ per maand.

Get in touch