Service flat for rent

868€ per month

1 bedroom 60 square meters

Immoweb code : 8134989

Overview

1 bedroom
60 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Stuyvenberg beschikt over 92 assistentieflats verdeeld over verschillende appartementsvilla's.

De flat heeft een een oppervlakte van 60m² en beschikt over een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer met toilet, lavabo en douche, een berging en een ruim terras. Deze wordt afgewerkt met kwalitatieve en hoogwaardige materialen zoals parketvloeren, een composiet werkblad in de keuken, vloerverwarming en hoogrendementsglas. Tevens is er inbraakdetectie, branddetectie en toegangscontrole voorzien. Er is ook een uniek domotica- en oproepsysteem. Er zijn 64 parkeerplaatsen in de residentie zelf.

De diensten die aangeboden worden voor de 65-plussers staan allemaal in het teken om er zorgeloos te kunnen wonen. Zo is er een woonassistent, er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, er is een crisiszorg, een brasserie waar ook uw familie en vrienden kunnen genieten van een heerlijke pannenkoek... , er is een fitnessruimte en een welness.

Residentie Stuyvenberg is gelegen in het hartje van Varsenare dichtbij winkels, openbaar vervoer zodat u gemakkelijk naar het centrum van Brugge kan gaan, invalswegen...

Get in touch