Apartment for rent

550€ per month

3 bedrooms 117 square meters

Immoweb code : 8997196

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
117 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement ligt in Oost-Vleteren en biedt de perfecte uitvalsbasis voor naburige steden. In een kwartier sta je in Ieper, Poperinge en Veurne... beter kan niet. In de dichte omgeving kan je een mooie wandeling maken in het dierenopvangcentrum Zonnegloed of kan je een hapje of drankje genieten bij een van de horeca-aangelegenheden. Onder het appartement bevindt zich een bank met bancontact.

Het ruime appartement bevindt zich op het eerste verdiep. Je komt binnen via de ruime inkomhal, waar je onmiddellijk al een eerste bergruimte hebt en voldoende ruimte voor bv een buggy of dergelijke te plaatsen. Via de trap kom je aan het appartement zelf. Ook bovenaan de trap is er voldoende bergruimte voor een schoenenrek of kapstok. Eenmaal binnen betreed je de hal van het appartement die toegang biedt tot de verschillende ruimtes. Hier vind je de ruime, lichtrijke woonkamer (37m²) met een terras. Daarnaast ligt de afgesloten keuken met een eetplaats. De keuken werd onlangs gerenoveerd en werd dus nog niet gebruikt. Deze werd volledig ingericht, dwz met een kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, oven, microgolf, koelkast en diepvriezer.

Via de hal krijg je ook toegang tot de drie slaapkamers (443x336 - 348x309 - 321x316). De masterbedroom is ingericht met een ingebouwde kleerkast. De badkamer is ingericht met een douche, wastafel in meubel, handdoekendroger en aansluiting voor de wasmachine. Toilet is apart. Achter het gebouw is er mogelijkheid om je auto te plaatse

Get in touch