Apartment for rent

795€ + 50€ per month

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 8449835

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nieuwbouw 2-slaapkamerappartement in centrum Wetteren op de 2e verdieping (met lift).
Het appartement bestaat uit een hal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken (vaatwas, kookplaat, dampkap, frigo, oven, microgolf en diepvries) en berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aansluitend bij de leefruimte is er een zonneterras met zicht op een onverwacht stukje beschermd groen en tevens ook een aparte buiten berging. Vanuit de hal is er toegang tot de 2 slaapkamers (14,2m² en 11,4m²) en de moderne badkamer (2 wastafels en inloopdouche). ©én van de slaapkamers heeft een eigen terras van 4,8m². Het appartement is oost-west georiënteerd, waardoor de stralende ochtendzon binnenvalt in de slaapkamers en de leefruimte met terras geniet van de warme avondzon. Het appartement beschikt ook over een privatieve kelderberging. In het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenstalling beschikbaar, waar eveneens elektrische fietsen opgeladen kunnen worden.
Tevens beschikt dit appartement over een privé overdekte autostaanplaats, verplicht bij de huren voor €50,00/maand. Bovenop de huurprijs komt er maandelijks een provisie van € 50 voor de gemeenschappelijke kosten.
Vanuit de rustige Stationsstraat vind je een Delhaize, banken, bakker, treinstation, restaurants, bushalte,... op wandelafstand. Wenst u dit appartement te bezichtigen of wenst u meer info? Gelieve contact op te nemen Agence Rosseel via [email protected]

Get in touch