Apartment for sale

249000€

1 bedroom 88 square meters

Immoweb code : 8817812

Overview

1 bedroom
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Aardenburg heeft het allemaal: de gezelligheid van een dorp, historie en groen. Opgeteld bij de voorzieningen, waaronder een supermarkt, is het een fijne plek om te wonen. Met de auto zit je in een kwartier op het strand. Verkies je - voor even - de drukte? In Knokke-Heist, Oostende, Brugge en Gent kun je je onderdompelen in het bruisende stadsleven..

Feesten, ook dat kunnen Aardenburgers als geen ander. In het vroege voorjaar zorgt carnavalsstichting De Nachtuuln vier dagen achter elkaar voor vrolijk vertier met als hoogtepunt de optocht op zaterdag.
Aardenburg is tevens synoniem met cultuur. De jaarlijkse uitvoering van de Matthaus Passion in de Sint-Baafskerk lokt muziekliefhebbers van heinde en verre naar het stadje. Het plaatselijk Bach-comité organiseert in de rest van het jaar nog meer concerten daarmee Aardenburg profilerend als Bach-stad. Het culturele imago wordt verder versterkt door het internationale Kunstenfestival dat om de twee jaar wordt gehouden.

Met de Jumbo-supermarkt hoeft u het dorp niet uit voor uw dagelijkse boodschappen. Elke dinsdagmorgen is er een versmarkt in de Kikkerstad.
De voormalige Rabobank aan het Kaaiplein in Aardenburg wordt getransformeerd in een eigentijds woongebouw. Het is een prachtplek in Aardenburg, een gezellig stadje waar het fijn wonen is.
Het gebouw is gelegen aan een fraai plein met de nodige parkeerruimte. In het hart van het plein bevindt zich de kikkerfontein, hét symbool van de Kikkerstad Aardenburg. De eeuw

Get in touch