Apartment for sale

2 bedrooms

Immoweb code : 8941408

Overview

2 bedrooms
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Maak kennis met het project tijdens het ontdekkingsmoment op 30/1 vanaf 10u - Inschrijven verplicht via [email protected] of 0495/38.70.38.

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek. De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd. Residentie Nevis valt op door zijn genuanceerde rode baksteengevel. Als een echte karakterkop. De woonzone vormt de noordelijke rand van het centrale plein en bestaat uit 27 wooneenheden met een mix van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen. Ze zijn verdeeld over drie bouwlagen met op de hoogste verdiepingen ruime, zonnige terrassen. Ook in Nevis aanwezig: commerciële ruimtes op de gelijkvloerse verdieping. Ze vormen de ideale buffer tussen het nieuwe plein en de andere woonentiteiten op de begane grond. Wonen en winkelen matchen hier perfect zonder aan privacy en comfort in te boeten.
Wordt u één van de nieuwe bewoners of bent u op zoek naar een slimme investering? Contacteer ons vandaag nog en kom er alles over te weten, 0495/38 70 38.

This property is part of the project Residentie Nevis

Get in touch