Apartment for sale

3 bedrooms

Immoweb code : 8943146

Overview

3 bedrooms
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPENDEURDAGEN - Bezoek onze werf na afspraak op 24/9 vanaf 17u of op 3/10 vanaf 10u - inschrijven verplicht op [email protected] of 0495/38.70.38

Woonproject “DE TORENS” creëert een mooie mix van wonen, winkelen en werken voor een heel divers publiek. De site, op de voormalige terreinen van wijnhandel Geens, is onderverdeeld in meerdere projectzones met elk een eigen, uniek karakter. Het volledige projectgebied bestaat uit verschillende woonentiteiten, commerciële ruimtes en rustgevende groenzones die een gezonde dynamiek in Aarschot en omgeving zal teweegbrengen. Het is een weloverwogen keuze om de woonsite autovrij te houden, daarom wordt parkeren voor bezoekers en bewoners ondergronds georganiseerd. De hedendaagse en comfortabele tot luxueuze één-, twee- of drieslaapkamerappartementen met aangename terrassen, worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Maar als koper heeft u uiteraard zelf nog inspraak in de afwerking en indeling van uw appartement.
Projectzone Elbrus vormt de rand van het totaalproject aan de zijde van de landschappelijke groene heuvel en telt 7 afzonderlijke gebouwen met 1- tot 4-slaapkamerappartementen. Op de dakverdiepingen van deze gebouwen worden privatieve dakterrassen met zwembad voorzien, exclusief horende bij de respectievelijke penthouses op de bovenste verdieping.

Elk van deze gebouwen is bereikbaar via de nieuw aan te leggen weg en via de ondergrondse parkeergarage.

This property is part of the project Elias

Get in touch