Apartment for sale

175000€

3 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 8946854

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
95 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartementencomplex bevindt zich op 250 meter van het strand in Águilas, aan de Costa Cálida. Op loopafstand vindt u het stadscentrum met alle dagelijkse benodigdheden zoals supermarkten, banken, apotheken, maar ook vrijetijdsvoorzieningen zoals bioscopen en restaurants.

Het complex bestaat uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen hebben een open woonkamer, een eethoek, een keuken en een wasruimte. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer, en voor het model met 3 slaapkamers ook een dressing. Alle terrassen zijn zuidgericht met fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een groot zwembad en een parkeergarage. Wij hebben een zeer ruim aanbod van nieuwbouwprojecten en bestaande woningen over heel Spanje in alle prijscategorieën. Contacteer ons vrijblijvend met uw zoekcriteria en wij zoeken voor u de geschikte woning in Spanje! Ga naar www.vastgoeddesender.be

Alle appartementen zijn voorzien van pre-installatie aircoleidingen, elektrische keukentoestellen, ingebouwde kasten, een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, elk met een vooraf geïnstalleerd oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Get in touch