Ground floor for sale

349900€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 9352408
Immoweb code : 9352408

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
85 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Renovatieproject gelegen op de Blancefloerlaan te Linkeroever op wandelafstand van de voetgangerstunnel, zo sta je op minder als 10 minuten midden in de Stad! Verder biedt deze locatie nog tal van voordelen zoals uitstekende verbindingen openbaar vervoer, vele voorzieningen, rust en groen zowel rond het Galgeweel als in park Middenvijver…
Appartement werd zeer smaakvol én met kwalitatieve materialen tot in de puntjes afgewerkt waarbij aan elk detail werd gedacht. Het appartementen heeft een bewoonbare opp van 85m² met 2 slaapkamers, 2 badkamers en zuid gerichte tuin. Door het grote raam (over de volledige breedte) geniet je hier van heel veel natuurlijk licht en mooi uitzicht over de gekende én groene Blancefloerlaan. De masterbedroom 13m² geeft uit op het volledig zuid gerichte tuin en heeft een eigen ensuite badkamer met inloopdouche. De 2de kamer 8m² met ensuite badkamer is ideaal als kinderkamer, bureau en of dressing.
Volledige gebouw werd onlangs volledig vernieuwd! Vraag ons zeker naar de andere mogelijkheden binnen dit project! Ondergronds beschikt ieder appartement nog over zijn eigen individuele kelderbering. Lift conform en zo goed als geen gemeenschappelijke kosten!
Kortom een echte must see voor wie op zoek is naar een hip, instapklaar appartement op een echte toplocatie. De appartementen op 1ste en 2de verdiep: Vp €374.900 , 3de verdiep: Vp €379.900 worden ook verkocht.

Get in touch