Apartment for sale

374900€

3 bedrooms 101 square meters

Immoweb code : 9352464
Immoweb code : 9352464

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
101 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Renovatieproject gelegen op de Blancefloerlaan te Linkeroever op wandelafstand van de voetgangerstunnel, zo sta je op minder als 10 minuten midden in de Stad! Verder biedt deze locatie nog tal van voordelen zoals uitstekende verbindingen openbaar vervoer, vele voorzieningen, rust en groen zowel rond het Galgeweel als in park Middenvijver…
Appartementen telkens zeer smaakvol én met kwalitatieve materialen tot in de puntjes afgewerkt waarbij aan elk detail werd gedacht. Appartementen met bewoonbare oppervlakte van 97m² met 3 slaapkamers, 2 badkamers en zuid gerichte terrassen. Vooraan het gebouw bevind zich telkens de zeer ruime leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken voorzien van keukeneiland en berging/bijkeuken. Door het grote raam (over de volledige breedte) geniet je hier van heel veel natuurlijk licht en mooi uitzicht over de gekende én groene Blancefloerlaan. De masterbedroom geeft uit op het volledig zuid gerichte terras en heeft een eigen ensuite badkamer met zowel ligbad als inloopdouche. De 2 ‘kleinere’ kamers zijn ideaal als kinderkamer, bureau en of dressing en kunnen rekenen op een aparte douchekamer.
Volledige gebouw werd onlangs volledig vernieuwd! Ondergronds beschikt ieder appartement nog over zijn eigen individuele kelderbering. Lift conform en zo goed als geen gemeenschappelijke kosten!
Kortom een echte must see voor wie op zoek is naar een hip, instapklaar appartement op een echte toplocatie!

Get in touch