Apartment for sale

2 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 9389981
Immoweb code : 9389981

Overview

2 bedrooms
118 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op wandelafstand van park spoor noord ligt dit appartement in de Rotterdamstraat. Op de derde verdieping in een pand van 1936 met gerestaureerde gevel , geïsoleerde buitenmuur, ramen met dubbel glas en een geïsoleerd dak. In het appartement werden bij de renovatie alle authentieke elementen behouden, houten deuren, glasramen in de deuren, hoge plafonds, parket op de vloer, marmeren schouwen, prachtige tegelvloeren.
Er werd een nieuwe keuken ( met oven, dampkap, ijskast en gasvuur) en een nieuwe badkamer met inloopdouche geplaatst, de boiler, parlofoon en electriciteit werden ook vernieuwd. Het appartement heeft naast keuken en badkamer, 2 grote slaapkamers en een zeer grote living met nog een aparte ruimte. Met andere woorden een pareltje in het centrum van de stad, vlakbij de grote invalswegen en het openbaar vervoer. Er zijn in de kelder twee ruimtes ( 6m2 ) die bij het appartement horen en er is plaats voor een fiets in de gang.
Bij de foto's zijn deze met inrichting een voorbeeld van het appartement op de eerste verdieping. Bezichtiging na afspraak : 0478/874083

Get in touch