Apartment for sale

259000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11453562
Immoweb code : 11453562

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 8

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontsnap aan de drukte en geniet van de serene rust in dit schitterende hoekappartement, nabij het natuurgebied Sint-Annabos en op een boogscheut van de stad. Gelegen in een uitstekend onderhouden gebouw, biedt dit appartement een oase van licht en ruimte.
Vanuit alle kamers heeft u toegang tot de terrassen en heeft u een adembenemend uitzicht! Het appartement biedt 110m2 binnenruimte met drie ruime en rustige slaapkamers en 10m2 overdekte terrassen, die rondom het hoekappartement lopen.
De living heeft een mooie parketvloer en baadt in een zee van licht omwille van de grote schuiframen. Het appartement is ingedeeld in een inkomhal met vestiairekast, een apart toilet, een berging, een ruime living, een keuken (kan eventueel open gemaakt worden), drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Bijkomend heeft u in de kelder een privatieve kelderberging alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.
Het gebouw beantwoordt aan alle nieuwe regelgeving betreffende lift, dak, ballustrades, enz.. deze werden in het recente verleden vernieuwd. Rondom het gebouw is een mooie aangelegde gemeenschappelijke parktuin.
Dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een rustige, comfortabele en stijlvolle leefomgeving, met de stad op korte afstand. Grijp deze unieke kans en maak van dit droomappartement uw nieuwe thuis!

Get in touch