Apartment for sale

215000€

1 bedroom 52 square meters

Immoweb code : 10464668
Immoweb code : 10464668

Overview

1 bedroom
52 square meters livable space
Floor : 1
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een gunstige locatie aan de vernieuwde Slachthuissite en nabij het prachtig aangelegde park Spoor Noord, vinden we dit verzorgd 1-slaapkamer appartement in een recent (2014) kleinschalig gebouw. De ligging geniet van een goede bereikbaarheid met zowel de wagen als het openbaar vervoer. Op slechts 10min fietsen bent u in het centrum van de stad.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is met de trap bereikbaar. Bij het betreden van het eigendom komt u in de centrale hal met een apart toilet. Aan de voorzijde is er de aangename leefruimte, waar de grote raampartijen voor een prachtige natuurlijke lichtinval zorgen. De open keuken is uitgerust met een elektrisch kookvuur, dampkap en koelkast met diepvriesvak. Links is er een grote bergkast met aansluiting voor wasmachine/vaatwasser en bijkomende stockageruimte.

Aan de achterzijde van het appartement is er de zeer ruime slaapkamer met aansluitend een comfortabele badkamer met brede inloopdouche en lavabo.

Bent u opzoek naar een energiezuinige, gezellige woonst of een interessant investeringsobject? Dan is dit appartement uw bezoek zeker waard!

Het appartement is momenteel verhuurd.

EPC: 122 kWh/m²

Get in touch