Apartment for sale

209000€

1 bedroom 70 square meters

Immoweb code : 9254389
Immoweb code : 9254389

Overview

1 bedroom
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VERKOCHT - Op de vijfde verdieping van een mooi art deco gebouw uit 1930 ligt dit zonnig en authentiek appartement.

Je komt binnen in een ruime hal, die aansluit op de woonkamer. Er ligt een prachtige visgraat parket en je kan er de hele dag genieten van een mooie lichtinval. In de woonkamer is ruimte voor zowel een zithoek als een eethoek.

De keuken is geplaatst in 2014 en volledig geïnstalleerd met koelkast/diepvriezer, oven, kookplaat, dampkap en vaatwasser. De badkamer beschikt over een ligbad waar je ook een douche in kan nemen. Er is ook een aansluiting voor een wasmachine. In de slaapkamer is een grote authentieke ingemaakte wandkast met heel veel bergruimte.De ramen van de slaapkamer en keuken zijn nog enkel glas. In de woonkame r is dubbel glas.
Bij het appartement horen ook nog een private kelder- en zolderberging. Er is ook een gem. gemeenschappelijke fietsstalling.

Het appartement ligt op een steenworp van het centrum. Om de hoek kan je tram 2, 4, 6 en 15 nemen. Je hoeft ook niet ver te gaan om boodschappen te doen, in de buurt heb je keuze genoeg aan supermarkten. Het stadspark is vlakbij. Ook het historisch centrum ligt op wandelafstand (10 min.).

De vaste kosten bedragen 585 euro per 3 maanden, die bevatten: onderhoud gem. delen, waterverbruik, verwarming, blokpolis en conciërge. Wil je graag eens komen kijken? Stuur dan een mailtje naar [email protected] .

Get in touch