Apartment for sale

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 7599636

Overview

2 bedrooms
95 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze residentie gelegen op de hoek van de Kwinteweg en de Duinparklaan (zeekant) biedt haar bewoners een unieke locatie vlakbij het Zonneplein, Rodenbachplein en de zeilclub Sycod. Door haar sublieme ligging en exclusief comfort, plaatst dit project zich in het absolute topsegment aan de Westkust. De ruime doorzonappartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers bieden een uitzonderlijke woonbelevenis en uitstraling.

Residentie Theo van Doesburg bestaat uit 10 ruime doorzon appartementen en 2 exclusieve penthouses. Met Rietveld wensen we constant te innoveren en een architecturale evolutie te zien. Door het gebruik van mooie materialen, texturen en detaillering zorgen we voor een verfijnd en elegant gebouw die zijn gelijke aan de kust niet kent. Voor mensen die houden van een persoonlijke aanpak en grootse architectuur in al zijn eenvoud en bescheidenheid.

Rietveldprojects handhaaft een hoge afwerkingsgraad met een volledig uitgeruste Obumex of Bulthaup-keuken, vloerverwarming, parket, luxueus uitgeruste badkamers, inloopdouches, plafondhoge deuren, …

De extra-large garageboxen, privatieve kelderbergingen en ruime fietsenberging verhogen ongetwijfeld uw wooncomfort.

Te koop rechtstreeks van bouwheer. Individuele aanpassing en begeleiding van A tot Z.
Geen BTW op de grond. Lanceringsvoorwaarden.

This property is part of the project Theo Van Doesburg

Get in touch